InLine

Medewerkers zijn de beslissende factor voor het wel of niet behalen van organisatiedoelstellingen, maar welke HR initiatieven dragen bij aan het optimaal benutten van de kwaliteiten van medewerkers binnen een organisatie? Hoe bepaalt de HR afdeling de focus van zijn HR initiatieven en welke mogelijke effecten heeft dit op het gedrag van medewerkers? InLine daagt HRM professionals maar ook managers uit om na te denken over HRM vraagstukken en geeft spelers tijdens het spelen inzicht in de mogelijke effecten van HRM beslissingen.

InLine is onderdeel van het promotie onderzoek naar effectief HRM van promovendus Luuk Collou. Luuk Collou en Dr. Guido Bruinsma hebben InLine ontwikkeld om inzicht te krijgen in de effecten van HR initiatieven terwijl de spelers aan de hand van hun gedeelde kennis en in overleg toewerken naar een effectief HRM systeem

Workshops InLine

InLine is een serious game die waardevol is voor elke HRM professional! Tijdens een workshop word u samen met collega's uitgedaagd om het HRM beleid, vanuit de organisatiecontext, vorm te geven en te operationaliseren. Hoe effectief is uw HRM beleid? Tijdens het spelen krijgt u direct inzicht in de effecten van het door u samengestelde HRM beleid op basis van het door ons ontwikkelde simulatiemodel. Graag komen wij eens langs voor een sessie bij uw organisatie! Lukt dat niet? Dan is het ook mogelijk om bij ons langs te komen voor een workshop.

Uw voorgangers zeiden het volgende over een workshop InLine:

  • inhoudelijk leuk en leerzaam, ook een inspirerende locatie!
  • Leerzaam, leuk en actief!
  • Een erg leuk spel waarbij je praktisch moest nadenken

Impressie

Meerdere workshops hebben al plaatsgevonden, zie de foto's voor een impressie!

De sessies die te zien zijn op de foto's zijn georganiseerd bij het designlab van de universiteit Twente

InLine

Een serious game voor HR!

Inline

Een serious game voor HR!

InLine

Een serious game voor HR!

Inline

Een serious game voor HR!

Wie zijn wij?

InLine is ontwikkeld door Guido Bruinsma en Luuk Collou. Beide zijn betrokken bij zowel de universiteit Twente als Saxion.

Luuk Collou

PhD students Universiteit Twente & Docent/onderzoeker Saxion

Guido Bruinsma

Associate lector digitalisation & Human Resource Management. Eigenaar VierTwee

Contact Us

l.d.collou@saxion.nl

0610440948